Možete li zamisliti Alexisa u ovom klubu? Predsjednik je slavan, ali...

Nova opcija za Čileanca

Možete li zamisliti Alexisa u ovom klubu? Predsjednik je slavan, ali...

Čileanski nogometaš Alexis Sanchez bit će predmet brojnih transfer špekulacija ovog ljeta. 

Kao što je to dobro poznato, njegova sudbina je vrlo neizvjesna. Još uvijek je igrač Manchester Uniteda, ali trenutno boravi na posudbi u Interu. Kako se sezona bliži kraju, tako se sve glasnije špekuliše o njegovoj budućnosti.

Neki smatraju da će se vratiti na Old Trafford, drugi misle da će ga Inter zadržati, a treći da će ipak sreeću potražiti u nekom novom klubu.

Jedan od klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima je Rayo Vallecano. Ekipa čiji je predsjednik Ronaldo ima veliku želju dovesti Alexisa i pružiti mu priliku za novi početak, ali ostaje upitno koliko on želi otići u tim koji koji realno ne može visoko dosegnuti u narednom periodu.

Postavlja se pitanje da li je to možda i njegova realnost u ovom momentu obzirom da ga u posljednjih nekoliko sezona nikako ne ide.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je pokušao u dresu Intera pokazati da još uviejk zna igrati nogomet, ali jedan postignuti pogodak u 17 utakmica baš mu i nije pomogao u tome.

Kraj sezone se bliži, a samim tim i prelazni rok. Alexis će zato morati da se potrudi kako bi dokazao čelnicima Intera da ga trebaju zadržati ili pak čelnicima Uniteda da ga trebaju vratiti. Za tako nešto ima 'fore' još 12 utakmica u Seriji A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Ronaldo je predsjednik Real Valladolida, a ne Rayo Vallecana..
7 0
SLS11
Koja je konjina ovaj Lendo pa to je cudo....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije