Veliko interesovanje za trening Plavih

Željezničar u Konjicu: Od sedam do 77 na tribini, ogradi, stazi, cesti...

Admin Čaušević

Željezničar je danas stigao u Konjic gdje će zadržati narednih nekoliko dana u sklopu priprema za nadolazeću sezonu. 

Najtrofejniji bh. klub je izuzetno popularan u ovom hercegovačkom klubu zato i ne čudi zašto je dobar broj pristalica Plavih stigao na prvi trening izabranika Amara Osima.

Prvotimci Željezničara treniraju na Gradskom stadionu, a na trening su stigli uzrasti raznih generacija, od onih mlađih do najstarijih.

Ekiba s Grbavice je vrlo interesantan Konjičanima s obzirom da su osim na tribinama i ograti neki svoje pozicije zauzeli i na bankinama lokalne ceste.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zajedničke fotografije i autogrami su bili ustaljena procedura za najpopularnije igrače Plavih, prije svih kapitena i najboljeg igrača Semira Štilića. 

Očigledno je da će se Željezničar u narednim danima u Konjicu osjećati kao kod kuće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.