Samir Bekrić se vraća u FK Željezničar

Danas se priključuje ekipi na pripremama

Samir Bekrić se vraća u FK Željezničar

E. Čaušević

Iskusni veznjak Samir Bekrić nedavno je napustio Slobodu nakon što mu je istekao ugovor.

Bekrić je imao ponudu da produži ugovor s tuzlanskom klubom, ali nakon serije razgovora nisu uspjeli postići dogovor. Ovaj 35-godišnji igrač je tako postao slobodan i dobio je dozvolu da pregovara s ostalim klubovima.

No, kako nezvanično saznajemo Bekrić će se vratiti u klub u kojem je proveo najbolje dane svoje karijere - FK Željezničar.

Bekrić je dogovorio saradnju s klubom s Grbavice, a danas će se pojaviti na treningu Plavih koji je zakazan za 18 sati u Konjicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni veznjak je u dresu Željezničara igrao u tri navratak, a pored ovog kluba i Slobode nastupao je još za Gradinu, Incheon, Mes Kerman, Fajr Sepasi, Bunyodkor i Zrinjski.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fantasma
Mozda i da Bazdarevic zaigra :)
9 4
DR..AJIZAG
Po PETI put MITOMANI pozdravljaju POVRATAK nekog od VETERANA poput ZEBE i BEKRICA..INTERESANTNO ce biti CITATI PSOVKE na odlasku BEKRICA i kako je on za STARO GVOĐE, osim ako ga ne PRIMORAJU da se OPROSTI kao ZEBU..mada covjek se AKTIVIRAO ponovo, mozda opet dođe da PODMLADE EKIPU..
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti