Sutra potpis na Grbavici, Željezničaru korisna finansijska injekcija

Nastavak saradnje sa Općinom Novo Sarajevo

Sutra potpis na Grbavici, Željezničaru korisna finansijska injekcija

Admin Čaušević

Općina Novo Sarajevo je već godinama jedan od finansijera FK Željezničar, a tako će biti i u budućnosti, najavljeno je iz kluba sa Grbavice. 

Sutra će se u Plavom salonu stadiona Grbavica obaviti svećano potpisivanja ugovora između Željezničara i Općine Novo Sarajevo, a isti se odnosi na finansijsku pomoć poslovanju najtrofejnijeg bh. kluba.

Prema nezvaničnim informacijama vrijednost ugovora iznosi 200.000 KM, a sredstva će biti realizovana kroz Program podrške institucijama i subjektima od interesa za razvoj lokalne zajednice.

Potpisu ugovora će prisustvovati direktor FK Željezničar Enis Džihanić te načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžak Koldžo, a svećanost potpisivanja je zakazana za 11 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sredstva su planirana za plaćanje fiksnih troškova Fudbalskog kluba Željezničar, jer bez obzira na drastičan pad prihoda izazvanih pandemijom koronavirusa, ovaj klub mora plaćati navedene troškove, a na osnovu prijedloga mjera koje je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine dostavio u svrhu ublažavanja štetnih posljedica i troškova nastalih pandemijom koronavirusa na sportski sektor", saopšteno iz Općine Novo Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Evo ovih što "sve sami". hahhahaa
17 11
Matic
Nazalost od nekada radnickog kluba postali smo privatna prcija jedne kriminalne porodice koja vuce za rukav svakog koga stigne
15 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi