Pokazao to i prilikom proslave titule

Fudbaler Liverpool ima najstrašnije listove u svijetu fudbala

A. Čaušević

Liverpool je konačno dočekao da postane prvak Engleske. Redsi su prekinuli post dug tri decenije u četvrtak navečer, pa je uslijdilo veliko slavlje. 

Prilikom slavlja navijačima Liverpoola je za oko zapala jedna stvar, a to su mišići lista Xherdana Shaqirija koji izgledaju zaista neobično.

Shaqiri je snimljen kako sjedi na jednom od stolova, a tom prilikom bili su mu nategnuti i mišići lista što nije ostalo neprimjećeno.

S obzirom na neobičan izgled ova fotografija je ubrzo postala viralni hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj savjet svima koji žele da imaju sličan mišić lista je da kada god odu u teretanu obrate pažnju i na vježbe nogu", poručio je Shaqiri prije nekog vremena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.