Javnost šokirana fotografijama iz centra Liverpoola nakon proslave titule

Nevjerovatno koliko smjeća su ostavili

Javnost šokirana fotografijama iz centra Liverpoola nakon proslave titule

E. Čaušević

Liverpool je nakon 30 godina čekanja konačno uspio da osvoji titulu prvaka Engleske i tako prekine prokletstvo.

Redsi su posljednji put prvaci bili 1990. godine, ali su nakon 30 godina dugog čekanja konačno razbili prokletstvo i postali su prvaci.

Nakon što je City poražen u gostima od Chelseaja (2:1) u četvrtak navečer Liverpool je i matematički osigurao titulu. Nakon te utakmice nastalo je veliko slavlje ispred Anfielda, ali i u centru Liverpoola.

Navijači Liverpoola su do ranih jutarnjih sati slavili titulu prvaka Engleske. Međutim, dan nakon proslave iz ovog engleskog grada stigle su nam zaista ružne slike.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od stanovnika Liverpoola snimio je kako izgleda centar grada nakon proslave navijača Redsa. Mnogi su ostali u šoku kada su vidjeli koliko smeća ima na ulici, ali i parku u centru Liverpoola. U ovom slučaju video govori više od hiljadu riječi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Historija je dokazala da su Englezi najprljaviji i najpoganiji narod na svijetu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi