Traže se pojačanja u veznom redu

Plemići otputovali na Kupres

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se uputili na Kupres gdje će u narednih sedam dana brusiti formu za početak natjecanja u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine koje je predviđeno za 01.08.

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se uputili na Kupres gdje će u narednih sedam dana brusiti formu za početak natjecanja u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine koje je predviđeno ua 01.08.

Plemići će u ovom dijelu priprema odigrati i jednu testnu utakmicu predviđenu za 04.07. a u Tomislavgradu će protivnik Zrinjskom biti Krupa. Trener Mladen Žižović najavio je da će u skorije vrijeme Zrinjski pojačati još neki nogometaši a kao deficitarnu poziciju u timu za sada je naglasio vezni red. U odnosu na igrače koji su bili na prozivci na Kupres danas nisu otputovali Vojin Savić i Mario Tičinović no oni bi se sutradan trebali priključiti svojim suigračima.

Na put nije otišao ni Semir Pezer koji je dio prošle sezone proveo na posudbi u Mladosti iz Doboj Kaknja. Pezer čeka rješenje svog statusa jer ima važeći ugovor za narednu sezonu, no kraj konkurencije koja se u Zrinjskom stvorima na njegovoj poziciji teško da će dobiti priliku u ovoj sezoni.

HŠK Zrinjski će najvjerojatnije zbog pogoršane epidemiološke situacije i drugi dio priprema obaviti na tlu Bosne i Hercegovine, no klub će se o tome najvjerojatnije službeno oglasiti tek po povratku ekipe s Kupresa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.