Veliko pojačanje

Navijači Intera u transu: Hakimi stigao u Milano na ljekarske preglede

Endin Čaušević

Achraf Hakimi je oduševio fudbalsku javnost igrama u dresu Borussije Dortmund ove sezone.

Ovaj 21-godišnji Marokanac u Dortmund je stigao na posudbu iz Real Madrida, te je ostavio odličan utisak. Očekivalo se da će ga Kraljevi vratiti u prvi tim i pružiti mu šansu, ali se to neće desiti.

Italijanski mediji objavili su jučer da su Real Madrid i Inter dogovorili transfer Hakimija, te da će on već danas potpisati ugovor s klubom s Meazze.

Ugledni novinac Gianluca Di Marzio objavio je jutros da je Hakimi stigao u Milano na ljekarske preglede, te da je na putu ka trening kampu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hakimi će prvo na ljekarske preglede, a ukoliko bude sve u redu potpisat će ugovor s Interom. U prošloj sezoni on je za Dortmund u svim takmičenjima odigrao čak 45 mečeva, te je zabio devet golova i dodao deset asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.