Oporavio se od povrede

Iz Madrida konačno dolaze i neke pozitivne informacije o Joviću

Pozitivne vijesti dolaze iz Madrida kada je u pitanju Luka Jović. 

Napadač Real Madrida oporavio se od povrede i počeo je opet trenirati s ekipom.

Podsjetimo, on je povrijeđen još od vremena karantina pa je propustio sve utakmice od povratka fudbala u La Ligi. Real je za to vrijeme upisao pet pobjeda i vratio lidersku poziciju na tabeli.

Povratak Jovića je svakako pozitivna stvar i za trenera Zinedina Zidana koji će tako u posljednjih šest kola šampionata imati opciju više u napadu.

Real naredni meč igra na Alfredo Di Stefano stadionu protiv Getafea, a Marca piše kako bi Jović mogao biti u konkurenciji za susret.

Osim Srbijanca, od povrede se oporavio i Lucas Vazquez koji bi također trebao biti spreman za meč.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi inače imaju dva boda više od Barcelone i smiju si dozvoliti jedan kiks u posljednjih šest kola jer imaju bolji međusobni duel protiv Katalonaca.

Kada je riječ o Joviću, za njega je dosadašnji dio sezone bio potpuno za zaborav jer je uspio da upiše samo dva gola u svim takmičenjima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.