Navijači Intera u transu: Hakimi stigao u Milano na ljekarske preglede

Veliko pojačanje

Navijači Intera u transu: Hakimi stigao u Milano na ljekarske preglede

E. Čaušević

Achraf Hakimi je oduševio fudbalsku javnost igrama u dresu Borussije Dortmund ove sezone.

Ovaj 21-godišnji Marokanac u Dortmund je stigao na posudbu iz Real Madrida, te je ostavio odličan utisak. Očekivalo se da će ga Kraljevi vratiti u prvi tim i pružiti mu šansu, ali se to neće desiti.

Italijanski mediji objavili su jučer da su Real Madrid i Inter dogovorili transfer Hakimija, te da će on već danas potpisati ugovor s klubom s Meazze.

Ugledni novinac Gianluca Di Marzio objavio je jutros da je Hakimi stigao u Milano na ljekarske preglede, te da je na putu ka trening kampu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hakimi će prvo na ljekarske preglede, a ukoliko bude sve u redu potpisat će ugovor s Interom. U prošloj sezoni on je za Dortmund u svim takmičenjima odigrao čak 45 mečeva, te je zabio devet golova i dodao deset asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Prije par dana u komentaru ispravnim admine na članku u kojem oni tvrde da je bielefeld već upao u prvu ligu. Sta oni urade ? Ukinu komentare i preprave članak ! To ti je vrhunac novinarstva, kada te korigiraju obični čitatelji, koji ne mogu citati nebuloze i motorne gluposti koje pišete. Dokaz da nemate pojma o sportu, kanite se ako vam ne ide od ruke, preimenovati portal u WagsWags.ba i po starom običaju postavljati golotinje Georgine, Wande i ostalih kurava. U tom polju ste najjaci. Žuto novinarstvo. A sport ostavite ljudima koji žive za njega, te čitateljima Savjetujem da bace pogled na portal Mozzartsporta, koji ima izuzetno interesantnih članaka, pa i sport centar nije loš, samo sto rijetko objavljuju vijesti, ali su barem 100 % bez golotinje
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi