Ostaje u klubu

Impresionirao je sve i dobio je nagradu: Bukayo Saka produžio ugovor s Arsenalom

Midhat Šljivak

Talentovani fudbaler Bukayo Saka (18) potpisao je novi ugovor s Arsenalom.

Sjajni fudbaler koji može igrati na nekoliko pozicija ove godine je na pravi način iskoristio šansu za igru u prvom timu i zabio je tri gola i upisao je čak 10 asistencija u 33 odigrana meča.

Bez većih problema su Topnici dogovorili novi ugovor sa 18-godišnjim fudbalerom, a mladi fudbaler je presretan.

"London je moj dom, Arsenal je moj tim. Sretan sam što konačno mogu objaviti produžetak saradnje. Volim igrati za ovaj klub i radujem se onom što nas čeka u budućnosti. Nastavljam naporno raditi kako bih nastavio živjeti svoje snove. Bog je veliki", rekao je Saka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bukayo je veoma talentovan i inteligentan mladi fudbaler. Impresionirao me je svojom radnom etikom i stavom. Njegovi nastupi su mu se isplatili. Radujem se nastavku saradnje s njim", rekao je menadžer Topnika Mikel Arteta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.