Kolašinac dobio konkurenciju: Arsenalov novi doktor više izgleda kao neki UFC borac

Ornstein stiže na Emirates

Kolašinac dobio konkurenciju: Arsenalov novi doktor više izgleda kao neki UFC borac

E. Čaušević
Teme:

Arsenal će pred novu sezonu sigurno napraviti velike promjene u igračkom kadru, ali promjene se očekuju i na ostalim nivoima.

Engleski mediji objavili su da je londonski klub odlučio promijeniti ljekarski tim, te da će u novoj sezoni imati druge doktore u timu. U klubu nisu zadovoljni fizički stanjem igrača zbog učestalih povreda i odlučili su nešto da mijenjaju.

Potvrđeno je da u klub stiže i fizio koji je dobro poznat u svijetu fudbala. Radi se o Bruni Mazziottiju koji je već dvije godine član doktorskog tima PSG-a.

Mazziotti je radio u Corinthiansu s Arsenalovim tehničkim direktorom Eduom koji je odlučio da ga dovede na Emirates. On će doći na kraju sezone nakon što je dogovorio raskid saradnje s Parižanima. Pored PSG-a i Corinthiansa bio je dio i doktorskog tima reprezentacije Brazila.

On je poznat i kao čovjek koji itekako voli borilačke vještine, a pored fizioterapije ovaj 42-godišnjak ima i crni pojas u borilačkoj vještini jiu-jitsu. Njegov izgled je privukao dosta pažnje, a engleski mediji pišu da će Sead Kolašinac dobiti konkurenciju u teretani dolaskom Mazzottija.

Brazilac je tokom svoje karijere radio s Neymarom, Ronaldom, Thiagom Silvom i Alexandreom Patom, ali i mnogim drugim sportskim zvijezdama. Da li će njegov dolazak u Arsenal nešto promijeniti ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
Ako je on spremao navedene igrace, Arsenal ce biti jos gori po pitanju povreda.
1 0
Edo90
Ove sto nabraja igrace sve neki sto se lako povrijede. Sto su skloni povredama. Ako ce Arsenalov igracki kadar ovako ljecit ,pa bit ce jos i vise povrijedzeni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi