Ne želi da ide

Problemi sa Griezmannom: Njegova sestra tražila hitan sastanak, Francuz jasno pokazao svoj stav

Esmer Oštraković

Jedna od glavnih tema, kada je riječ o Barceloni, je Antoine Griezmann.

Naime, on je na posljednje četiri utakmice čak tri puta šansu dobijao sa klupe, a čak dva ulaska bila su u 90. minuti.

Zbog svega će naredne sedmice njegova sestra, koja je njegov agent, održati hitan sastanak sa čelnicima Barcelone kako bi saznala šta se događa,

Navodno se razmatra opcija razmjene igrača u koju bi bio uključen upravo Griezmann, ali Francuz neće ni da pomisli na to.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je navodno odbio svaku mogućnost odlaska iz kluba, pa je i opcija razmjene propala, a trebao je biti uključen u razmjenu sa Lautarom Martinezom.

Ostaje da vidimo da li će se situacija riješiti ili će Quique Setien nastaviti raditi po svome, te davati Griezmannu minutažu na kapalju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.