O reakciji Diega Simeonea prilikom Griezmannovog ulaska u igru će se dugo pričati

Pametnom je dosta

O reakciji Diega Simeonea prilikom Griezmannovog ulaska u igru će se dugo pričati

M. Šljivak

Antoine Griezmann odlučio je prošlog ljeta da pojača Barcelonu.


Nakon pet godina francuski napadač je napustio Atletico Madrid i otišao je u redove katalonskog velikana, no na Camp Nouu se nije najbolje snašao.

Muči se Griezmann s formom. Kod Quiqea Setiena je u drugom planu, a upravo je prije dva dana u susretu protiv bivšeg kluba šansu za igru dobio tek u 90. minuti meča.

Ispratio je to na zanimljiv način i trener Atletica Diego Simeone. Njegova reakcija kada je vidio da Griezmann ulazi u finišu meča dovoljno govori o tome šta misli.

[twitter]https://twitter.com/vamos/status/1278413027080101888[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon meča međutim Argentinac nije želio ništa da komentariše, no pametnom je dovoljno vidjeti video.

Griezmann je ove sezone u dresu Barcelone nastupio u 43 utakmice u svim takmičenjima i postigao je 14 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Diego je majmun pored linije koji skace,koga briga ..?
2 11
BobPaisley
...ponizavanje vrhunskog igraca u reziji Messija i Quiqueta Budaliketa...obit ce im se ovo o glavu,zaobilazit ce ih igraci u sirokom luku za par sezona kao sto to rade Manchester Unitedu danas...sve to dodje na naplatu...Griezmann,Coutinho,Dembele,Turan itd.,samo su neki od vrhunskih igraca koje su upropastili.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi