Griezmannov otac žestoko prozvao Setiena: Sreća pa si samo prolaznik u Barceloni

Odigrao samo dvije minute protiv bivšeg kluba

Griezmannov otac žestoko prozvao Setiena: Sreća pa si samo prolaznik u Barceloni

E. Čaušević

Antoine Griezmann je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida kao veliko pojačanje.

Katalonski klub je za francuskog napadača izdvojio 120 miliona eura, ali Griezmann u svojoj prvoj sezoni ne igra baš kako se to od njega očekivalo. Nakon što je La Liga nastavljena prošlog mjeseca Griezmann mečeve većinom počinje na klupi za rezervne igrače.

Barcelona je sinoć remizirala na svom terenu protiv Atletico Madrida, a Griezmann je protiv bivšeg kluba ušao u igru tek u 89. minuti. Zbog toga se trener Barce, Quique Setien, našao na velikom udaru jer je njegovom timu trebala pobjeda kako bi zadržali šanse za odbranu titule.

No, Setien je nakon meča izjavio da se neće izvinjavati Griezmannu što ga je tako kasno uveo u igru jer je vjerovao da su igrači koji su bili na terenu pružali jako dobru partiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova izjava uznemirila je i Griezmannovog oca Alainea koji se oglasio na Instagramu nakon svega. On je kritikovao trenera Barcelone, te ga je žestoko prozvao porukom da je on samo prolaznik u Barci.

"Ti si jednostavno samo prolaznik u Barceloni. Jasno je da se nećeš još dugo zadržati i zbog toga neću da se nerviram previše. Dao si mu dvije minute i to je za njega poniženje", poručio je Griezmannov otac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BiHScout
I sin ce ti biti prolaznik, ne zna se ko ce prije otici
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi