Do kraja vjeran Staroj dami

Pjanić oduševio navijače Juventusa i Barcelone jer je pokazao koliki je profesionalac

Endin Čaušević

Miralem Pjanić je jučer boravio u Luksemburgu gdje je napravio zabavu povodom svog transfera u Barcelonu.

Prije nekoliko dana je saopšteno da Pjanić na kraju sezone napušta Juventus, te da će karijeru nastaviti u Barceloni s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine.

Pjanić je dobio nekoliko dana odmora od Juventusa, a sutra bi se trebao priključiti ekipi na treningu jer Juve već u subotu očekuje utakmica protiv Torina.

Bh. veznjak je odmor iskoristio i da malo zaigra tenisa, a ono što je mnogima skrenulo pažnju jeste da je profesionalac do kraja, te da i tenis igra u dresu Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić se još uvijek nije fotografisao u dresu Barcelone, te će to uraditi tek onda kada i zvanično napusti Juve. Ovim potezom Pjanić je pokazao da je zaista veliki profesionalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.