Griezmann objavio fotografiju na Instagramu, a Luis Suarez ga komentarom ostavio bez teksta

Podrška mu je sada itekako potrebna

Griezmann objavio fotografiju na Instagramu, a Luis Suarez ga komentarom ostavio bez teksta

E. Čaušević

Antoine Griezmann u posljednje vrijeme nije baš sretan svojim statusom u Barceloni.

Francuz je na Camp Nou prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje iz Atletico Madrida za 120 miliona eura, ali ove sezone nije uspio baš opravdati očekivanja u katalonskom klubu.

Prethodnih mečeva Griezmann je većinom na klupi, a prije nekoliko dana u derbiju protiv bivšeg kluba Atletica u igru je ušao tek u 89. minuti. Mnogi su to shvatili kao poniženje za Griezmanna od strane trenera Quiquea Setiena.

Jasno je da Griezmannu ne ide baš kako je planirao, te se čak špekulisalo da nije u dobrim odnosima s zvijezdama ovog kluba Lionelom Messijem i Luisom Suarezom.

No, današnja objava na Instagramu je do demantovala. Naime, Griezmann je obajvio fotografiju s treninga, a Suarez mu je ostavio komentar koji je oduševio navijače Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek budi pozitivan i gledaj naprijed", poručio je Suarez svom saigraču kojem je podrška u ovakvim momentima itekako potrebna.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

luks-02
I Grizmana i Suareza prodat makar za male pare.
2 1
Martial9
Nikad ne zaigro vise mamu vam ****m svi letite u te proklete klubove real barsa I Onda ga popusite I vise vas I nema
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi