Foto - EPA

Stiže Cavani

Edin Džeko dobija žestoku konkurenciju u napadu Rome: Čuveni napadač se dogovorio s Vučicom!

Midhat Šljivak

Edin Džeko dobit će žestoku konkurenciju u napadu Rome.

Kako navode italijanski mediji, novi igrač rimskog tima uskoro će postati iskusni urugvajski napadač Edinson Cavani i zvanična potvrda transfera očekuje se jako brzo.

Cavani je prethodnih sedam godina igrao za PSG. Ipak, s Parižanima se nije dogovorio oko nastavka saradnje i krenuo je u potragu za novim klubom.

Mnogi su rado željeli da vide Cavanija u svojim redovima. Među njima je i Roma, koja je na kraju očigledno uspjela završiti veliki transfer.

S Cavanijem i Džekom u vrhu napada Roma će biti zaista opasna naredne sezone, a vidjet ćemo hoće li sjajni duo biti konkurenciji li će trener Fonseca pokušati da igra s obojicom u vrhu napada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.