Pallottine dvije riječi koje sve govore o sinoćnjoj utakmici Rome

Predsjednik Vučice razočaran

Pallottine dvije riječi koje sve govore o sinoćnjoj utakmici Rome

Roma je sinoć pretrpila bolan poraz od Udinesea na svom Olimpicu. Bolan prije svega jer je na ovaj način Vučica praktično sama sebi ugasila nade da može do pozicija koje vode u Ligu prvaka.

"Zebrice" su na Olimpicu slavile rezultatom 0:2 i sada su na dobrom putu da riješe pitanje opstanka u eliti.

Nakon meča je očigledno izuzetno razočaran bio i vlasnik i predsjednik kluba James Pallotta. Iako i sam snosi veliki dio odgovornosti za sve što se dešava u rimskom klubu u posljednje vrijeme.

Pogrešna transfer politika, konstantne promjene u rukovodstvu, nemogućnost slaganja sa sportskim direktorima, sve to karakteriše Pallottin rad u Romi, klubu koji je namjeravao prodati Dan Friedkin grupaciji prije nego što je pandemija koronavirusa osujetila posao.

Nakon sinoćnjeg poraza, Pallotta nije okolišao, a svoj komentar utakmice je dao jednom surovo iskrenom, kratkom izjavom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sramotan meč", bila je Pallottina izjava za Gazzetta dello Sport.

Čini se da i Pallotti polako nestaje strpljenja, a jedno je sigurno - nešto se mora mijnjati...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi