Radeljić ostaje na Pecari

Široki Brijeg i Osijek dogovorili novu posudbu

Čelnici NK Široki Brijeg uspjeli su zadržati na Pecari mladog defanzivca Stjepana Radeljića.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je na Pecaru došao na posudbu iz Osijeka i za kratko vrijeme se pokazao kao pojačanje, a dres Širokobriježana će nositi i naredne sezone.

Nakon što je na njegovom ostanku proteklih sedmica insistirao Toni Karačić, sada je i sam Radeljić postigao da je između klubova postignut dogovor i da ostaje u Premijer ligi. 

"Klubovi su se dogovorili, ostajem na posudbi u Širokom Brijegu još godinu dana", rekao je, između ostalog, Radeljić u razgovoru za klupsku televiziju.

Stameni defanzivac se zimus odmah po dolasku u Široki Brijeg izborio za mjesto u prvoj postavi, ali zbog prekida sezone uzrokovanog pojavom koronavirusa odigrao je tek četiri utakmice u plavo-bijelom dresu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.