Rezultati testiranja na koronavirus stigli u NK Široki Brijeg

Na Pecari nastavljaju sa radom

Rezultati testiranja na koronavirus stigli u NK Široki Brijeg

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega počeli su sa pripremama, a obavljena su i testiranja na koronavirus.

+

Sada su stigli rezultati, a svi igrači su negativni.

"Rezultati obavljenih testiranja pokazali su kako su svi igrači, članovi stručnog stožera i osoblja NK Široki Brijeg negativni na COVID-19, čime su otklonjene sve prepreke za nastavak treninga i priprema za sljedeću sezonu", stoji na stranici Širokobriježana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno će biti dolazaka igrača. Mi smo sada malo podmladili momčad, znate da kao klub uvijek dajemo priliku mladim igračima. Želimo im pružiti priliku da rade s prvom ekipom, neke od njih možda ćemo koristiti i u prvenstvu. Što se tiče novih dolazaka, sigurno je da nećemo srljati. Gledat ćemo da dovodimo samo one koji će biti pojačanja. Sigurni smo da će prelazni rok biti dovoljno dug i da ćemo se kvalitetno pojačati", kazao je prije par dana na prozivci tima sa Pecare šef struke Toni Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti