U polufinalu Kupa BiH još uvijek dvije utakmice, u finalu samo jedna

Promjene u najmasovnijem takmičenju

U polufinalu Kupa BiH još uvijek dvije utakmice, u finalu samo jedna

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjem sastankku donio je i odluku koja se tiče promjene formata takmičenja u Kupu Bosne i Hercegovine. 

Do sada smo navikli da u svim fazama završnice takmičenja gledamo po dva meča, a od naredne sezone to će biti nešto drugačije.

Tačnije rečeno, ništa se ne mijenja osim finalne utakmice. U finalu će od sada biti igran samo jedan meč umjesto dva kako je bilo do sada. U polufinalu još uvijek ćemo gledati dvomeče.

Podsjetimo, ove godine nismo gledali zavrpšnicu Kupa Bosne i Hercegovine jer je Nogometni savez zbog pandemije koronavirusa odlučio prekinuti sezonu prije polufinalnih utakmica.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U polufinalu se se trebali naći Široki Brijeg, GOŠK, Željezničar i Zrinjski.

Posljednji osvajač Kupa BiH u sezoni 2018/19 bio je FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matija Matko
Fala kurcu. Samo kod nas ima da se igra finale 2 utakmice
11 1
Sako12
Nabijem savez na *****
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi