Zabilježeno na zagrijavanju

O detalju na Pogbinoj glavi se počelo pričati, a da utakmica United - Bournemouth nije ni počela

Admin Čaušević

Paul Pogba je jedan od najpopularnijih fudbalera današnjice. Odlični francuski veznjak često svoju popularnost koristi da njegovo mišljenje dođe do mnogih. 

Uslijed rasne diskriminacije u SAD-u i nakon ubitstva Georgea Floyda širom svijeta je počela kampanja za veća prava tamnoputih osoba.

Pogba je poznat po svojim u najmanju ruku čudnim frizurama, a zbog "biljega" u kosi pred utakmicu Manchester United - Bournemouth na sebe je uspio skrenuti veliku pažnju.

Naime, igrač Crvenih đavola je dao da mu se na glavi iscrta simbol borbe za jednaka prava tamnoputih osoba s parolom Black Lives Matter.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Detalj na Pogbinoj glavi fotografi su primjetili prilikom zagrijavanja, a fotografije su za kratko vrijeme postale viralne na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.