Igrao još za Velež, Čelik, Slobodu i Radnik

Bivši fudbaler Željezničara pronašao svoj raj na zemlji

Admin Čaušević

Ljetni je period i mnogi fudbaleri slobodno vrijeme koriste da uživaju na suncu, barem oni čiji klubovi trenutno nemaju obaveza i čekaju nastavak sezone. 

Među onim koji definitivno uživa se nalazi i Eldar Hasanović, nekadašnji veznjak Željezničara, ali i još nekolicine premijerligaša.

Hasanović je zimus otišao u Indoneziju kada je potpisao za Persitu Tagerang, a čini se da je tamo pronašao svoj raj na zemlji.

Indonezija slovi za jednu od najprivalačnijih zemalja za odmor, a sluteći po objavama 30-godišnjeg Sarajlije ta tvrdnja nije daleko od istine.

Naime, Hasanović je na Instagramu objavio fotografiju iz jednog hotela na ostrvu Baliju sa prelijepim pejzažom u pozadini.

Inače, Indonzeija je četvrta različita inostrana zemlja u kojoj nastupa ovaj veznjak. Ranije je igrao za Žilinu u Slovačkoj, zatim izraelske timove Beni Sakhhnin i Maccabi Shaaraim te kineski Dalian Transcendence.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.