Fudbaler Željezničara pokrenuo privatni biznis
Dacić s brojem 26 na leđima ove sezone upisao četiri nastupa

U jeku pandemije koronavirusa

Fudbaler Željezničara pokrenuo privatni biznis

A. Čaušević

U modernom fudbalu uopšte nije strana pojava da fudbaleri paralelno s igranjem fudbala pokrenu neki privatni posao. 

U poslovne vode zaplovio je i mladi fudbaler Željezničara, Semir Dacić. U jeku pandmije koronavirusa on je zajedno sa svojim prijateljem pokrenuo modni brend.

Naime, Dacić se dao u proizvodnju i prodaju majica, a uskoro planira proširiti asortiman robe na trenerke, dukserice i neke druge odjevne predmete.

Za promociju majica mladi veznjak je "iskoristio" nekoliko svojih saigrača iz svlačionice Plavih. U ulozi manekena našli su se Luka Miletić, Nermin Jamak i Srđan Stanić.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_5axpJjnd8/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAGo7M6j516/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_7-2uDDV8a/[/instagram]

Inače, Dacić je bio član generacije juniora Plavih koja je prezimila u Omladinskoj Ligi prvaka te igrala sa vršnjacima iz slavnog Atletico Madrida prije nešto više od dvije godine. 

Ovaj 21-godišnjak je prve minute za seniorski tim upisao u sezoni 2018/19. Tada je zabio i jedan gol protiv Mladosti DK. Nakon posube u TOŠK-u prošlog ljeta se vratio na Grbavicu. Amar Osim ga je do sada koristio na četiri utakmice. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Šta će,vidi da nema hl**** u Želji
6 9
Div iz šehera
Ja bolju dobio uz Sharp toster moraju plata nema
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi