Tuzlaci ugostili navijače Zvijezde

Fukare i Red Dragonsi uz snažnu poruku da se genocid u Srebrenici neće oprostiti

Emir Dindić

Nakon druženja na Banja Ilidži prije nekoliko sedmica Fukare su danas u Tuzli ugostile Red Dragonse, navijače gradačačke Zvijezde.

Prije egizbicionog meča navijači oba kluba su poslali snažnu parolu kako se neće oprostiti genocid u Srebrenici kada je Vojska RS-a ubila preko 8000 Bošnjaka.

"Oprostiti nećemo, 11. 7. '95'", pisalo je na paroli koju su držali pripadnici dvije navijačke skupine.

Inače, u prvom meču igranom u Gradačcu u odličnoj atmosferi Red Dragonsi su pobijedili s 4:2, dok su Fukare u revanšu slavile sa visokih 7:2. 

Poslije utakmice organizovano je i "treće poluvrijeme" koje je proteklo u ugodnom druženju ove dvije prijateljske skupine

Na kraju dodajmo da su popularne Fukare uručile i zahvalnicu legendarnom fudbaleru Slobode Dževadu Šećerbegoviću za sve što je uradio za klub i na taj način iskazale zahvalnost.

Definitivno čini se da u klubu sa Tušnja pušu neki novi vjetrovi organizacijskom smislu, a ostaje nam da vidimo kako ce sve izgledati na terenu kada počne nova sezona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.