FK Sloboda želi na posudbu dovesti fudbalera Željezničara

Mustafa Mujezinović želja tuzlanskog tima

FK Sloboda želi na posudbu dovesti fudbalera Željezničara · Saznajemo

M. Šljivak

Mustafa Mujezinović mogao bi napustiti redove FK Željezničar u narednim danima.

Kako saznaje SportSport.ba, interes za 27-godišnjeg krilnog fudbalera tima s Grbavice pokazuje tuzlanska Sloboda i oni će ga do početka sezone pokušati da dovedu u svoje redove.

Tim s Tušnja bi Mujezinovića rado vidio u svojim redovima. Postoji mogućnost njegove posudbe na barem šest mjeseci i vidjet ćemo hoće li ovaj fudbaler na kraju i obući dres Slobode.

Nezvanično saznajemo da ni Željezničar nema ništa protiv posudbe Mujezinovića, a zadnju riječ će u ovom slučaju imati igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je u redove Željezničara stigao u februaru 2019. godine iz redova Veleža, a ranije je nastupao još za Igman, Bosnu iz Visokog i Olimpik.

Protekle sezone krilni fudbaler je odigrao ukupno 14 utakmica za Plave i ima učinak od četiri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
e moj Mule jesi bio kidiso otici iz Veleza a tu si bio jedan od boljih igraca i da si saceko bar jos godinu ili dvije mogo si ti negdje vani otici za dobru lovu ,ovako propa ti skroz,na kraju ces se vratiti u Bosnu Visoko,rano si bio "pohasio" care,sta ces nikad dovoljno pameti
6 0
MaloPaznje
I prešle sezone su ga htjeli dovesti, ali on licno nije htio. Mozda ove sezone ode, jer ima ih puno u Zelji sto ce igrati prije njega.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi