Foto: Index.hr

Nisu zadovoljni

Nekoliko stotina Bad Blue Boysa protestiralo protiv imenovanja Mamića za trenera

Rat između Bad Blue Boysa i porodice Mamić nastavljen je. 

Nakon imenovanja Zorana Mamića za novog/starog trenera prve momčadi zagrebačkog tima, nekoliko stotina navijača okupilo se pred stadionom u znak protesta.

Kako javlja portal Index.hr, poslije 20-ak minuta sedam istakmnutijih članova navijačke skupine pušteno je u prostorije kluba na razgovor. Za sada nije poznato s kim su od članova uprave razgovarali i da li je prisutan bio Mamić.

Nakon završenih razgovora Boysi su se premjestili na stepenice pokraj maksimirskih blagajni gdje su i dalje mirno sjedili bez ikakvog skandiranja i transparenata.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, Mamić je jučer imenovan za trenera prvog tima Dinama nakon što je u ponedjeljak raskinut ugovor sa Igorom Jovićevićem.

Zoran je nepravomoćno skupa s bratom Zdravkom osuđen na četiri godine i 11 mjeseci za izvlačenje više od 100 miliona kuna iz Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.