Ostaje u bordo klubu

Selmir Pidro produžio ugovor s FK Sarajevo

Endin Čaušević

FK Sarajevo objavio je danas da je još jedan igrač ovog tima produžio ugovor.

Naime, riječ je o mladom lijevom beku Selmiru Pidri koji se vratio na teren nakon teške povrede. Pidro će biti spreman za novu sezonu, a ovaj 22-godišnjak ranije je pokazao da se radi o zaista talentovanom igraču.

Bordo klub je saopštio danas da je Pidro odlučio potpisati novi ugovor, te da će u bordo klubu ostati do ljeta 2024. godine.

"Presretan sam zbog nastavka saradnje sa FK Sarajevo. Drago mi je što ću i dalje braniti boje najvećeg bh. kluba, te se nadam da ću opravdati ukazano povjerenje. U prethodne dvije godine osvojili smo tri trofeja i nadam se da ćemo nastaviti redati uspjehe i u sezonama koje su pred nama", rekao je Pidro.

Ovaj Bugojanac u dresu Sarajeva je odigrao 22 utakmice i uspio je zabiti jedan gol i upisati tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.