FK Sarajevo posudio Numana Kurdića Novom Pazaru

Odlazak na kaljenje

FK Sarajevo posudio Numana Kurdića Novom Pazaru · Zvanično

Velika nada FK Sarajevo Numan Kurdić narednu sezonu će provesti u Srbiji, potvrđeno je iz tima s Koševa. 

Kurdić je u Sarajevo došao 2016. godine iz Veleža, a predani rad i prije svega kvalitet donijeli su mu u međuvremenu mjesto u prvom timu aktuelnog prvaka BiH.

Kako mu zbog velike konkurencije u Sarajevu ne mogu garantovati veću minutažu, odlučeno je da Kurdić narednu sezonu provede na posudbi u Novom Pazaru koji je izborio plasman u srbijansku Super ligu.

Odlična je to prilika za 21-godišnjeg Kurdića da pokaže sve kvalitete koje posjeduje, a zbog kojih je uostalom i došao u klub kao Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dosad je Kurdić za Sarajevo ubilježio 13 službenih nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
dobar potez
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi