Marinović: Protiv Bosne smo vidjeli neke stvari koje nisu dobre, radit ćemo na njima

Trener FK Sarajevo

Marinović: Protiv Bosne smo vidjeli neke stvari koje nisu dobre, radit ćemo na njima

Ekipa Sarajeva nastavila je naporno raditi kako bi što spremnija ušla u novu sezonu Premijer lige Bosne i Herecegovine. 

Trener Vinko Marinović tokom današnjeg treninga dao je izjavu za klupski sajt u kojem se između ostalog osvrnuo i na prvu pripremnu utakmicu koju je bordo tim igrao protiv visočke Bosne i dobio 0:1.

Marinović kaže kako je sretan zbog povratka utakmica, ali i da je vidio neke negativne strane u igri svog tima.

"Nakon dugo vremena odigrali smo utakmicu, nismo igrali dugo i bilo nam je bitno kako ćemo reagovati, a nadam se da ćemo u narednom periodu imati također igrati utakmice s obzirom na situaciju koja vlada. Vidjeli smo neke stvari na kojima moramo raditi i koje nisu bile dobre, ali bilo je i dobrih stvari. U svakom slučaju, moramo ispravljati greške u narednom periodu", kazao je on.

Medijima se obratio i defanzivac Dušan Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zadovoljni smo utakmicom, dobro smo odradili posao što se tiče trkačkog dijela, ali nam je nedostajala samo realizacija, što je dobro poslije pet mjeseci koliko nismo igrali. Cilj je bio da se što bolje istrčimo i to je to, a što se tiče ostatka priprema, svi radimo maksimalno i mislim da ćemo ispuniti cilj koji nam je šef postavio", kazao je on.

Bordo tim naredni pripremni meč igra protiv tuzlanske Slobode, a u 1. kolu Premijer lige BiH gostovat će kod Krupe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi