Novi napadač Veleža

Mulić: Gol mi je važan zbog samopouzdanja

Ekipa Veleža bila u ubjedljiva u pripremnom meču protiv Tuzla Cityja.

Rođeni su u Tomislavgradu slavili nad Tuzla Cityjem rezultatom 3:0, a posljednji gol koji je postignut s bijele tačke bio je djelo novog napadača Fejsala Mulića.

Upravo on je nakon utakmice govorio za SportSport.ba.

"Zadovoljan sam. Ovaj gol mi je mnogo bitan zbog samopouzdanja i zbog ekipe da više radimo i više se borimo. Sretan sam jer igramo veoma dobro", kazao je Mulić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osvrnuo se i na to kako je primljen u novoj sredini.

"Igrači su me fenomenalno prihvatili i stvarno se osjećam mnogo dobro ovdje. Još malo mi fali da se bolje uklopim, ali bit će to sve dobro", poručio je Mulić koji je prethodno igrao u Sloveniji za Muru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.