Feđa Dudić presretan: Sav sam se naježio zbog našeg direktora Džemila Šoše, ovo je pobjeda za njega

Trener Rođenih

Feđa Dudić presretan: Sav sam se naježio zbog našeg direktora Džemila Šoše, ovo je pobjeda za njega

M. Šljivak

Velež je pobijedio Tuzla City s 3:0 u današnjem pripremnom meču odigranom u Tomislavgradu.

Izabranici Feđe Dudića odigrali su jako dobar meč i na kraju su slavili uvjerljivu pobjedu.

Zadovoljan je nakon utakmice mogao biti trener Rođenih Feđa Dudić.

"Zaslužena pobjeda. Naša odlična partija u polju, radimo šta želimo, veći potez lopte, pritisku zadnje linije. Natjerali smo protivnika da nabija loptu. Ima propusta, može još bolje i drago mi je da nastavljamo da igramo. Nakon Željezničara i GOŠK-a mnogi su počeli da pametuju, da je Velež slabiji. Trebaš malo gledati utakmicu, ubacim juniore koji su prezadnju u ligi, ali želim da im dam šansu. Kad je igrala ozbiljnija ekipa, to je to", rekao je Dudić.

Pobjeda je posvećena direktoru Džemilu Šoši, koji je sinoć pretrpio infarkt.

"Ovu pobjedu posvetio bih našem direktoru Džemilu Šoši koji je želio da pozdravim momke i da za njega pobijedimo. Sav sam se naježio. Poklanjamo mu pobjedu i jedva čekamo da ponovo budeš s nama", rekao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dino Hasanović je zbog povrede ranije završio meč.

"Dobio je nezgodan udarac. Preagresivno za prijateljski meč, osjetio je bol u koljenu. Nadam se da neće biti ništa ozbiljno".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Tako je FEĐA.Samo ti nastavi radit kako si zamislio a priče prepusti drugima.Uz tebe su ROĐENI.M.U.S.V.D.G
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi