Napadač blizu potpisa za bh. šampiona

Najave iz Crne Gore: Bećiraj moguća akvizicija FK Sarajevo?

Admin Čaušević

Ukoliko je vjerovati pisanju medija u Crnoj Gori roster FK Sarajevo bi mogao postati bogatiji za jedno zvučno ime - Fatosa Bećiraja. 

Bećiraj je dobro poznato ime ljubiteljima fudbala u regionu, posebice iz perioda kada je nosio dres zagrebačkog Dinama.

Vijesti.me prenose kako bi ovaj 32-godišnjak već danas trebao potpisati ugovor sa Sarajevom ukoliko ne dođe do naglog preokreta.

Rekorder po broju nastupa za Crnu Goru je protekle dvije sezone nastupao za Maccabi iz Netanyije, a još je imao avanture u Belgiji, (Mechelen), Rusiji (Dynamo Moskva), Bjelorusiji (Dinamo Minsk) i Kini (Yatai).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bećiraj je prve fudbalske korake napravio u kosovskim klubovima Shqiponja i Besa iz Peći, a još je igrao i za Budućnost iz Podgorice.

Za nacionalni tim svoje zemlje odigrao je 69 mečeva uz postignutih devet golova. Obzirom na reputaciju konkurenciju u vrhu napada Bordo tima će učiniti još žešćom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.