Promijenjen termin meča Sarajevo - Sloboda

Provjera u Butmiru

Promijenjen termin meča Sarajevo - Sloboda

A. Čaušević

Naredna provjera u sklopu priprema za novu sezonu za Sarajevo i Slobodu će biti njihov međusobni duel. 

Susret će se igrati sutra u trening kampu Butmir, a danas je došlo do promjene termina utakmice, tačnije do same satnice.

Prvobitno je planirano da se utakmica igra od 18:30, međutim nakon današnjih izmjena početak susreta je zakazan za 17:30.

Iz bh. šampiona su saopštili kako će biti omogućen direktan prijenos za sve one koji žele gledati utakmicu između starih rivala.

"FK Sarajevo sutra će preko Vimeo platforme uživo emitirati susret protiv Slobode, a link će sutra biti objavljen na društvenim stranicama Kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa obzirom na to da je u pitanju prvi live stream koji FK Sarajevo sprovodi u vlastitoj realizaciji, prenos će u ovom slučaju biti dostupan svima, a za gledanje utakmice biti će potrebno samo unijeti vlastitu email adresu.

Live program počinje u 17:00, a tokom poluvremena i nakon utakmice planiran je poseban sadržaj", saopšteno je iz Bordo tabora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Tako je drug, jedino kad ti mamicu torpedira...
3 1
BlueBoys
Torpedo nije sala. :)
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi