Predstavljanje pomjereno

Zašto se Sane i Salihamidžić još uvijek nisu zvanično rukovali?

Midhat Šljivak

Reprezentativac Njemačke Leroy Sane novo je pojačanje minhenskog Bayerna.

Sjajni 24-godišnji krilni napadač dogovorio je petogodišnji ugovor s Bavarcima u čije redove dolazi iz Manchester Cityja za 45 miliona eura.

Iako je ugovor već potpisan i iako Sane već uveliko trenira u kampu bavarskog velikana, službeno predstavljanje još uvijek nije obavljeno.

Razlog što se Hasan Salihamidžić i Leroy Sane još uvijek nisu rukovali na službenom predstavljanju je sasvim jednostavan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je, kao i trener Hansi Flick, dobio slobodne dane. Obojica su na godišnjem odmoru i službeno predstavljanje Sanea kao novog igrača Bayerna bit će obavljeno po njihovom povratku naredne sedmice.

Svakako da je Sane veliko pojačanje za Bayern i vidjet ćemo kako će Bayern izgledati s njim kao dodatnom napadačkom opcijom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.