Jasne su želje Bundesligaša

Luka Jović pravi transfer kojem se niko nije nadao?

Samir Mlaćo

Srbijanski napadač Luka Jović ponovo je jedna od glavnih tema u Španiji.

Iako se nije proslavio u Madridu, interesanata za njegove usluge ima. Marca piše da je interesovanja sada pokazala i Hertha, te bi Jović trebao biti zamjena za bh. napadača Vedada Ibiševića.

Hertha planira uložiti veliki novac i 'skrojiti' ozbiljnu momčad za velike domete u novoj sezoni, a na listi potencijalnih pojačanja je upravo srbijanski napadač rođen u našoj zemlji.

Ovih dana špekuliše se da Jovića u svoje redove želi dovesti i Leicester koji je spreman platiti 35 miliona eura koliko traži Real. No, Lisice nisu jedine koje žele Jovića u svojim redovima.

Marca je ranije objavila da pored Leicestera ovaj srbijanski napadač ima još dvije opcije, a to su Chelsea i Milan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.