Real je odredio cijenu za Luku Jovića, ali ne može to svako platiti

Real je odredio cijenu za Luku Jovića, ali ne može to svako platiti

E. Škorić

Luku Jovića žele mnogi klubovi, ali Real Madrid ga neće lako prodati.

Jasno je da se Jović nije dokazao na velikoj sceni u Madridu i da je Real spreman da ga se riješi, ali pošto ga je platio 60 miliona eura, neće ga prodati za sitne pare.

S obzirom da je Karim Benzema i dalje prva opcija u napadu, Realu je svejedno hoće li mu zamjena biti Jović ili Mariano Diaz. Klub je, javljaju španski mediji, spreman da srbijanskog reprezentativca pusti za 35 miliona eura plus bonuse.

Svjesni su na Santiago Bernabeu da će puno izgubiti ako Jović ostane još jednu sezonu, a presjedi je na klupi. Cijena bi mu narednog ljeta bila daleko niža, pa je ovo možda i najpametniji potez uprave madridskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jović je na meti Milana koji planira da ga posudi, a potom i otkupi, a pojavljuju se i neki drugi klubovi koji ga vide kao dobro napadačko pojačanje bez obzira što je u Realovom dresu postigao samo dva gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Hahah ovog panja ko plati 35 milki nek ide na psihijatriju
5 1
Salihović23
Zidane je na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Alavešom potvrdio da Jović ostaje i sljedeću sezonu u Realu. Tako da ne znam sto širite dezinformacije.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi