Simpatična scena na treningu

Hazard je platio cijenu zbog svoje visine, svi su mu se smijali i zezali ga, ali ne i Modrić

Admin Čaušević

Eden Hazard je jedan od najboljih igrača svijeta, međutim u prvoj sezoni u Realu nije uspio da pokaže svoj kvalitet i to zbog povreda. 

Real Madrid je blizu osvajanja La lige nakon nekoliko godina pauze zbog čega ne čudi zašto je odlična atmosfera u taboru popularnih Kraljeva.

Jedna od svakodnevnih vježbi na treninzima je i igranje ševe, a na posljednjem treningu viđena je zaista simpatična scena.

Naime, Hazard zbog svoje visine nije uspio dodirnuti loptu pa je morao ostati u krugu, a prvi koji mu je prišao da ga utješi je bio Luka Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Belgijanac je visok 1.75 metara, dok je hrvatski veznjak niži tri centimetra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.