Nadzorna kamera snimila fudbalera Reala: Ni sam nije mogao da vjeruje šta mu je uspjelo

Uslijedilo veliko slavlje

Nadzorna kamera snimila fudbalera Reala: Ni sam nije mogao da vjeruje šta mu je uspjelo

Admin Čaušević

Jedna od nadzornih kamera u vili Thibauta Courtisa uspjela je snimiti zaista pravo malo remek-djelo golmana Real Madrida. 

Naime, Courtis je uspio primiriti jednu loptu, žonglirati nekoliko puta, a zatim pucati na mali koš i pogoditi.

Reakcija belgijskog golmana je priča za sebe. Ni sam nije mogao vjerovati šta mu je pošlo za nogom pa je počeo slaviti kao da je postigao gol.

Iako ga mnogi prepoznaju po odličnim refleksima, čini se da Courtois i nije toliko loš s loptom u nogama, pokazuje to i ovaj impresivni koš postignut nogom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vuk13
I da je šampion pravi ali iz manje pokusaja
0 5
Crnogorac45
Pouzdan izvor tvrdi da mu je ovo uspjelu iz 683.pokusaja
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi