Ne zaboravlja odakle dolazi

Može da uživa u luksuzu i bude gdje poželi, ali je izabrao traktor, njivu i krompir

Admin Čaušević

Obzirom na milione koje zarađuju u vrijeme pauze između sezone mnogi fudbaleri najboljih timova obično posjećuju egzotične destinacije te uživaju u luksuzu.

Erling Haaland nije takav. Napadač Borussije Dortmund je mogao da bira gdje će provesti ljeto, ali se odlučio da to bude u njegovom rodnom kraju.

Naime, internetom kruže fotografije kako Haaland vozi traktor na njivi na kojoj je posijan krompir što možda i dovoljno govori o ovom momku.

Iako je prerano stekao slavu, dosegao veliku popularnost i tržišnu cijenu od 150 miliona eura kao osoba se i nije puno promijenio.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S fotografijom se našalila i Borussija Dortmund koja je mladom Norvežaninu poručila da će morati popričati o boji traktora. Traktor je bilo plave boje što je zaštitini simbol najvećeg rivala Žuto-crnih, ekipe Schalkea 04.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.