U Širokom mogu odahnuti

Branimir Cipetić: Mislim da nije ništa puklo, udarac je bio jak ali to se dešava u žaru igre

U Tomislavgradu su danas prijateljski susret odigrali NK Široki Brijeg i FK Velež. 

Nakon utakmice koja je protekla u solidnom ritmu ipak nije bilo golova te su mreže mirovale do kraja susreta. Početkom drugog poluvremena desila se situacija koja je zasigurno zabrinula sve navijače Širokog. U jednom malo žešćem duelu Muharem Čivić 'potkačio' je najboljeg nogometaša tima s Pecare Branimira Cipetića koji je s bolnom grimasom morao napustiti igru. Muharem Čivić, kao i Feđa Dudić koji je to uradio nakon utakmice, izvinuo se Cipetiću i objasnio kako nije bilo nikakve namjere već se sve izdogađalo u žaru borbe.

Kako stvari stoje u Širokom mogu odahnuti pošto je ovaj sjajni desni bek i odnedavno reprezentativac Bosne i Hercegovine za SportSport.ba potvrdio da ozljeda nije ozbiljnije prirode:

"Kao prvo hvala na pozivu i pitanju" - javio se Cipetić i dodao:
"Ne mislim da se radi o nečem ozbiljnijem iako je možda na prvu tako izgledalo. Sutra ćemo pogledati detaljnije i znati više, udarac jeste bio jak, ali mislim da nije ništa puklo i da se radi samo o hematomu. Takve stvari se dešavaju u žaru igre, vjerujem da ću za par dana biti u punom pogonu" - kazao je ovaj 25-godišnjak nakon čijih riječi sigurno u stožeru Širokog mogu mirnije spavati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.