Nekadašnji saigrač iz reprezentacije

Modrić se u dva ujutru javio na Instagramu, Ćorlukin komentar se do zore prepričavao

Luka Modrić je jedan od najzaslužnijih što se u Madridu sinoć slavila 34. titula prvaka Španije Reala. 

Hrvatski veznjak odigrao je još jednu sjajnu sezonu i potvrdio da nije za staro gvožđe.

Tako misli i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Vedran Ćorluka koji mu se sinoć javio preko komentara na Instagramu.

Luka je u dva sata iza ponoći objavio fotografiju s trofejom La Lige uz opis: "Prvaci po 34. put! Najbolje stvari nikad ne dolaze lako".

Ćorlukin komentar je bio onaj koji je osvojio najviše lajkova, a glasio je ovako: "Ma, igraj do četrdesete!"

To je neke nasmijalo dok su se drugi baš zamisliti i upitali može li Modrić zaista ponuditi svijetu još pet ovako dobrih godina.

Podsjetimo, on će u septembru napuniti 35, ali obzirom kako igra čini se kako bismo ga još barem nekoliko sezona mogli gledati na nogometnim terenima.

Da li u drresu Reala ili nekog drugog kluba, ostaje nam da vidimo...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.