Maestro Modrić sinoć još jednom zadivio svijet

Sjajna partija Luke

Maestro Modrić sinoć još jednom zadivio svijet

Hrvatski veznjak Luka Modrić pokazao je da je i dana vjerovatno jedan od najboljih igrača svijeta. 

Luka je ponovo odigrao sjajnu sezonu u kojoj je s Realom osvojio titulu prvaka Španije, a u sinoćnjem susretu protiv Villarreala odigrao je maestralno.

Jedan od njegovih poteza završio je i na internetu, a u pitanju je onaj iz 18. minute kada je nadmudrio veznjaka gostiju Zambu Anguissa.

Inače, Luka je osim nekoliko sjajnih poteza bio i asistent kod prvog gola Reala tako da možemo reći da je dao veliki doprinos u susretu u kojem su Kraljevi i matematički osigurali tron.

Najbolji igrač svijeta za 2018. godinu je u kompletnoj sezoni, koja inače još nije gotova, odigrao 39 utakmica, postigao pet golova i dodao osam asistencija.

Lukin potez protiv Villarreala možete pogledati u VIDEO PRILOGU (od 1:23).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi