Vidović potpisao za klub iz rodnog grada

Nekadašnji kapiten Olimpika predstavljen kao veliko pojačanje Radničkog

Radnički iz Kragujevca se pojačava za novu sezonu Prve lige Srbije, a mediji u komšiluku vjerovatno i najvećim pojačanjem "Crvenih đavola" smatraju Miloša Vidovića.

Miloš Vidović je jučer predstavljen kao novi igrač Radničkog, a riječ je o 30-godišnjem zadnjem veznom koji je dobro poznat bh. fudbalskoj publici.

On je od 2008. do 2014. godine nosio dres sarajevskog Olimpika, tima čiji je dosta vremena bio i kapiten. Nekoliko godina kasnije, Vidović se povezivao i sa mogućim dolaskom u FK Sarajevo, ali do istog nikada nije došlo.

Nakon Olimpika Vidović je sa dosta uspjeha nosio dres RNK Split sa kojim je u prvoj sezoni došao do play-offa za grupnu fazu Lige Evrope.

Potom je igrao za Slaven Belupo, da bi posljednji angažman prije povratka u rodni Kragujevac imao u kazahstanskom Shakhteru iz Karagande.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vidović je svoj fudbalski put počeo upravo u omladinskom pogonu Radničkog, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. Tu priliku će dobiti u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.