Nekadašnji kapiten Olimpika u Shakhteru

Vidović ima novi tim

Nekadašnji kapiten Olimpika u Shakhteru

Nekadašnji kapiten sarajevskog Olimpika Miloš Vidović karijeru nastavlja u Kazahstanu.

Posljednjih pet sezona ovaj srbijanski fudbaler nastupa u Hrvatskoj, a nakon što mu je istekao ugovor sa Slaven Belupom, prihvatio je ponudu da karijeru nastavi u Shakhteru.

Klub iz Karagandyja koji je u više navrata osvajao i prvenstvo saopštio je da je ugovor između dvije strane zvanično potpisan, a zadovoljstvo zbog dolaska Vidovića nije skrivao ni sportski direktor kluba Murat Tleshev.

"Miloš je igrač čiji nam stil u potpunosti odgovara. U stanju je igra na više pozicija i želimo mu puno sreće u našem klubu", poručio je Tleshev.

Vidović je, podsjetimo, u našoj zemlji igrao u razdoblju od 2008. do 2014. godine. U nekoliko navrata ga je željelo dovesti i Sarajevo u svoje redove, ali do transfera u redove bh. prvaka nikada nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti