Neće biti promjenu

Iz Juventusa večeras potvrdili trenera za narednu sezonu!

Edmir Škorić

Sportski direktor Juventusa otklonio je sve dileme oko budućnosti Maurizija Sarrija.

Prije derbija Juventus - Lazio, koji se večeras igra u Torinu, Paratici je kazao da Sarri definitivno ostaje trener naredne sezone, bez obzira kako se ova sezona okončala.

Time je završio sve glasine o Sarrijevom odlasku i dolasku nekoga poput Maxa Allegrija ili Mauricija Pochettina.

"Bez sumnje, Sarri će sljedeće sezone biti trener Juventusa", poručio je, ali nije mogao potvrditi da li će Ronaldo igrati u Torinu naredne sezone, mada je istakao da vjeruje da će biti dio tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje je li Juventus spreman da napadne i trofej Lige prvaka, Paratici je istakao da je sada u fokusu samo meč sa gostima iz Rima.

"Naš je cilj pobijediti Lazio, pokušati osvojiti Scudetto, nema prije i poslije. O Ligi prvaka razmišljat ćemo nakon 2. avgusta, opušteno i željno igrati sve utakmice ", rekao je Paratici večeras.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.