Pochettino odbio Monaco, a to bi trebalo značiti samo jedno...

Spreman da preuzme Juventus

Pochettino odbio Monaco, a to bi trebalo značiti samo jedno...

E. Škorić

Mauricio Pochettino nije želio preuzeti ekipu Monaca, pa je umjesto njega francuski klub imenovao Niku Kovača za trenera.

Bivši trener Bayerna i Eintrachta dobio je priliku da zasjedne na klupu tima iz Kneževine, dok je Pochettino odbio poziv kako bi, navode inostrani mediji, preuzeo ekipu Juventusa!

Prije nekog vremena željeli su ga u Real Madridu, ali sada se priča da bi mogao sjesti na klupu Stare dame, jer je Monacu poručio da ne može prihvatiti ponutu jer je već dao riječ jednom velikanu.

Juventus planira da po završetku sezone zahvali Mauriziju Sarriju, bez obziora što će vjerovatno osvojiti Scudetto, a osim Pochettina u igri za njegovog nasljednika je i Massimiliano Allegri, kojeg navijači posebno obožavaju zbog osvojenih titula ranije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pochettino je Argentinac, ali njegova porodica potječe iz Pijemonta, tako da je i privatni život povezan s Torinom. Međutim, prije nekog vremena, kada je igrao s Tottenhamom protiv Juventusa, rekao je da će mu se san o povratku ostvariti onog dana kada preuzme ekipu Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi