Veznjak Crvenih đavola

Matić: Još nam samo malo fali za titulu

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Nemanja Matić smatra da njegovom timu još malo kvaliteta fali da bi se borio za titulu u Premiershipu. 

Crveni đavoli u posljednjih nekoliko mjeseci igraju vrlo dobro i uspjeli su da se približe četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka.

Matić smatra da bi sljedeće sezone trebalo biti još bolje uz određene promjene.

"Moram da kažem da je velika razlika sada u odnosu na početak sezone, u pozitivnom smislu, naravno. Ako dodamo još 30 podsto, bićemo spremni da se borimo za titulu u Premier ligi", kazao je Matić.

O sebi i svojim godinama kazao je sljedeće:

"Star sam... Ne osjećam se tako, ali je činjenica da sam jedan od najstarijih u ekipi. Među rijetkima sam koji je osvojio Premier ligu i druge trofeje. Moram da pomognem mladima da se razviju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Matić je u ovoj sezoni odigrao ukupno 31 utakmicu, postigao jedan gol i dodao dvije asistencije.

United večeras igra vrlo važan susret na domaćem terenu protiv West Hama. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.