Jose je svojevremeno grlio i obožavao De Geu, sada priča drugu priču

Posebni kritikovao Španca

Jose je svojevremeno grlio i obožavao De Geu, sada priča drugu priču

Edmir Škorić

Portugalski trener ističe da je Španac "imao sreće" prilikom potpisivanja novog i unosnog ugovora prošle godine.

De Gea nije baš u najboljoj formi u posljednje vrijeme, a jučer je u polufinalu FA kupa protiv Chelseaja primio tri gola u 3:1 porazu Manchester Uniteda, dok mediji u Engleskoj sve više pišu o tome kako će Španca na golu zamijeniti Jordan Henderson.

Menadžer Tottenhama, koji je radio s De Geom u Manchesteru, posljednja je u nizu osoba koja je kritikovala nekadašnjeg čuvara mreže Atletico Madrida.

"David je imao sreću da prošle godine potpiše novi ugovor s Manchesterom, ali opet, smatram da je i dalje dobar golman", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno je De Gea primio dva gola u 2:2 remiju sa Southamptonom na Old Traffordu, ali sve to navijači će zaboraviti ukoliko njegov tim na kraju izbori plasman u Ligu prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stari_trafford
NIJE JORDAN NEGO DEAN HENDERSON DOBRO STE UPUĆENI ,NEJMA STA.
7 0
user1576155263
TREBA DE GEU ŠTO PRIJE PRODATI
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi